Process Mapping Logo

Process Mapping - Forums

Sharing 19 years of knowledge and experience

 
Metastorm BPM forums
Sign up Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
JCKiran

Senior Member
Registered:
Posts: 58
Reply with quote  #1 
Hi,

I have taken running code from another machine to my development environment. However, when I am validating the code in my machine, i am seeing errors like:

ProcessData1 business object is not valid in current context.

Can any one suggest how to rectify this issue.

thanks and Regards

__________________
Kiran
0
Jerome

Avatar / Picture

Guru
Registered:
Posts: 5,507
Reply with quote  #2 
Is it hundreds of errors? This is typically because of a failure of server script to validate. Everything breaks in that situation. Comment out server code until the 'red cross' on the status bar turns into a 'green tick'.

First, check the libraries, however. They may need updating.

__________________
Post an example, and we will have a much better idea what the problem is. In about 90% of posts, the problem is one of communication. Examples bridge that gap.
0
JCKiran

Senior Member
Registered:
Posts: 58
Reply with quote  #3 
Hi...

Thank you for your mail. I have tried all those techniques of updating the libraries attached to the solution. Still I am facing the same issues. There are around 3000 of errors. Surprisingly most of the errors are like the Process Business object is not available. I dont understand how to resolve this issue. Trying all possible ways to fix this issue.

__________________
Kiran
0
Jerome

Avatar / Picture

Guru
Registered:
Posts: 5,507
Reply with quote  #4 
Quote:
Originally Posted by Jerome
This is typically because of a failure of server script to validate. Everything breaks in that situation. Comment out server code until the 'red cross' on the status bar turns into a 'green tick'.

__________________
Post an example, and we will have a much better idea what the problem is. In about 90% of posts, the problem is one of communication. Examples bridge that gap.
0
JoeOmerta

Veteran
Registered:
Posts: 210
Reply with quote  #5 
I agree with Jerome on this.  I've had that happen many times where i'll receive 500+ errors and it turns out to be something simple like missing semi-colon, or i left out .Text or .toString() or something simple
0
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:


Create your own forum with Website Toolbox!