Process Mapping Logo

Process Mapping - Forums

Sharing 19 years of knowledge and experience

 
Metastorm BPM forums
Sign up Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
raminder

Member
Registered:
Posts: 36
Reply with quote  #1 
Hi,
We are facing a very interesting issue where starting a new process makes metastorm [7.3] UI hangs. We are able to start a new process by raising flag from external process however when user tries to open the process manually, it just hangs there. 
Details:
There is a record for the folder but with eStagename as NULL. 
There are no records in eevent, ealert and elog tables.
Looking at metastorm administrator, it shows the folder as locked. removing the user lock does nothing.
The server does not throw any error on event log either.
Database trace leads to query written for checkbox UI. After that nothing. testing the last logged query give us no clue as the same query run fine, so no question of database connection failure.

Any idea ?

__________________
shady
0
praxkan

Veteran
Registered:
Posts: 142
Reply with quote  #2 
define "hangs there"...

Does it open a form with the "loading" image or does it throw an error or not open a form etc.

If its getting stuck on the loading image, check if you have any client scripts on form load. If the form load has any javascript that dies, metastorm sometimes seems to "hang" and silently throws a javascript error that can be hard to see unless you have ie status bar visible.
0
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:


Create your own forum with Website Toolbox!