Process Mapping Logo

Process Mapping - Forums

Sharing 19 years of knowledge and experience

 
Metastorm BPM forums
Sign up Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
JCKiran

Senior Member
Registered:
Posts: 58
Reply with quote  #1 
Hi,

my application is configured with SSO. I have a problem with an attachment in my application. There is a application in PeopleSoft which contains hyper links to the attachments in Metastorm application. So when ever the user click on this link in PPS, they are getting error saying that "you are not authorised to see this attachment"

Then i opeded the Dashbord of the application, after login i pasted the hyperlink that I got from the PPS in the IE. Surprisingly this was working for me.

My doubt, the script that is used for SSO will not work when we use the direct link to the attachment. May be this is the reason, the application is not able to capture the roles for the user. And when starting from the Dashboard, the script will run first to capture the user roles and other information.

how to solve this Problem?

__________________
Kiran
0
tobsey

Member
Registered:
Posts: 31
Reply with quote  #2 
Are you using the redirect paramenter in you url to the attachments. I don't remember it exactly but let's say your SSO login address is:

Quote:
http://servername/metastormSSO/eexternalform.asp?service=Metastorm+BPM+Server


Then you add the following parameter:

Quote:
&redirect=http://servername/metastorm/WhateverComesNext


giving you:

Quote:
http://servername/metastormSSO/eexternalform.asp?service=Metastorm+BPM+Server&redirect=http://servername/metastorm/WhateverComesNext

Sorry I have no idea what the direct path to the attachments are but you obviously have that already. Effectively this runs the SSO Login scripts and then the browser is redirected to the address given.

0
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:


Create your own forum with Website Toolbox!