Process Mapping Logo

Process Mapping - Forums

Sharing 19 years of knowledge and experience

 
Metastorm BPM forums
Sign up Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
JoeOmerta

Veteran
Registered:
Posts: 210
Reply with quote  #1 
I have an issue with a check request form where if an attachment is attached to the form, it freezes during submission while using internet explorer 8.  Firefox has this problem intermittently but usually works.  I've also noticed that when using internet explorer 8, once something is attached to the form, the background scripts no longer work(i'm using a script to turn $120.00 into one hundred twenty dollars and 00/100).

Would this be a problem with ie, the attachments, or the script i'm using?  There are other forms i'm using that have attachments and work just fine in ie8, but this is the only one i'm using a full c# script in.
0
JoeOmerta

Veteran
Registered:
Posts: 210
Reply with quote  #2 
So this is working fine in internet explorer 9 and firefox.  What could stop this from working in internet explorer 8?  I've looked through the security settings in comparison to ie9 and i'm unable to find any differences outside of what the browser itself supports.
0
JoeOmerta

Veteran
Registered:
Posts: 210
Reply with quote  #3 
I was able to solve this problem.

There was 1 single attachment on the main form, 1 attachment on a form segment, and 2 segments with multiclips on them.  I moved the multiclips off of the form segments and put a single multiclip on the main form to resolve this issue.

Just FYI
0
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:


Create your own forum with Website Toolbox!