Process Mapping Logo

Process Mapping - Forums

Sharing 19 years of knowledge and experience

 
Metastorm BPM forums
Sign up Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
daiwilliams

Veteran
Registered:
Posts: 122
Reply with quote  #1 
Hi Everyone,

I am getting an error in the web client (7.5) that I cant seem to fix. I have attached a screen shot of it to see if anyone has had this before. I tried fixing it through looking at the metastorm knowledge base and it pointed me in the direction of the webserviceconfig file, but that doesnt seem to have worked.

Hope you can help!

Thanks, Dai


 
Attached Files
doc Web_Client_Error.doc (118.50 KB, 48 views)

0
Doogal

Avatar / Picture

Guru
Registered:
Posts: 1,564
Reply with quote  #2 
Oh yes, had that several times. I think the best solution is to alter web.config to point to a local service config file, like so

<add key="ServiceList" value="C:\Program Files\Metastorm BPM\IIS extensions\EngineServiceConfig.xml"/>

That way, you only need to worry about file security and not IIS security.
0
daiwilliams

Veteran
Registered:
Posts: 122
Reply with quote  #3 
Fixed!

Thanks Doogal :)

Dai


0
sharayuanap

Member
Registered:
Posts: 10
Reply with quote  #4 
I know this question is really old.

However, just for someone still facing problem:

This could be because of Windows Authentication being enable on the virtual directory.
You need to set it off.

Only Anonymous Authentication should be enabled.
0
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:


Create your own forum with Website Toolbox!